Vikten av goda promenadskor

Det är viktigt att man har bra promenadskor, oavsett ålder och hälsa. Även de som har friska fötter bör investera i bra skor för att säkerställa att fötterna håller sig friska! Och om man har problem med fötterna, såsom ömhet eller liknande, kan man behöva extra stöd med dämpning och en sko som ger dig hög stabilitet.

En populär och skön promenadsko (eller walkingsko som det också kallas) som erbjuder hög komfort är Saucony Integrity Walker. Den är neutral både i utseendet och i sin uppbyggnad, vilket innebär att den ger god stabilitet till de flesta fossingarna. Ovandelen är delvis vattenresistent tack vare att den är tillverkad i läder. Även Walk Ultra 7.0 DMX Max från Reebok är skön och neutral, med en gummisula och ovandel i skinn.

Storfavoriten Ecco har kommit ut med en snygg, helsvart och vattentät sko som passar utmärkt i lite blötare väder. Ecco Exostride Low GTX har en spänstig sula och ovandel i yak-skinn. Om det är så att man har en platt fot eller kraftig hålfot mår man bra av att köpa till en ortopedisk sula som man sätter in i skon för att anpassa den efter sina egna behov. Det gör oerhört stor skillnad och det är någonting vi verkligen kan rekommendera.

Helgen tog vi en paus från långpromenaderna och njöt av en dag i poolen med våra vänner. Vår nyinköpta poolrobot tar hand om rengöringen! Om ni har en pool som är jobbig att rengöra, köp poolrobot hos gardenstore så slipper ni tänka på det.