Välkommen!

Om du är lite nyfiken på Fjärdlång eller kanske på Stockholm överlag har du kommit till helt rätt sajt. Här på fjardlang-huvudskar.se kan du läsa mer om Fjärdlång, vad du kan göra där, hur historian ser ut och mycket mer.

Fjärdlång

Många känner troligen inte till ön Fjärdlång i Haninge kommun. Den ligger en bit ut men har både vandrarhem, stugor och ett naturreservat. Här kan du läsa mer om ön, olika aktiviteter där, samt hur det ser ut med boende. Du får också veta mer om de regler som gäller för naturreservatet, boende i reservatet med mera. Du kan också läsa mer om vad du kan göra på ön under vintern när det kanske inte är lika roligt att vara utomhus.

Att göra i Stockholm

Du får också veta mer om vad det finns att göra i Stockholm. Det här är verkligen en stad där alla kan finna roliga och intressanta aktiviteter. Det finns helt enkelt något för alla intressen och åldrar. Om man ska besöka staden är det bra om man bokar sitt boende i alla fall någon vecka innan. Om man bokar senare är det inte säkert att man kan få det boende man vill ha.

Skidsemester

Du får också mer information om vad man egentligen kan göra på sin skidsemester. En längdskidtur på Fjärdlång är ett alternativ men det kan också vara roligt att åka till Åre eller andra orter för att uppleva skidsporten på riktigt och på nära håll. Där finns flera olika backar med mer att välja mellan.