Njut av grönområden i Stockholm

Vid besök i Stockholm finns det ofta väldigt mycket som man vill göra och hinna med. Många aktiviteter kostar pengar och det kan bli rätt dyrt med boende, mat och saker att göra. Njut istället av gratis aktiviteter som kan vara minst lika uppskattade av barnen. I Stockholm finns det otroligt många parker och grönområden där man kan ha picknick och leka tillsammans med barnen. Låt barnen själv välja vilken av alla lekparker som de är intresserad av att leka i.

 

En heldag i en park med en egengjord lunch kan vara en väldigt mysig händelse för både barn och vuxna. Bjud med vänner och gör det till något riktigt mysigt och trevligt. Blir man många som kommer kan det dessutom ordnas med knytkalas. Alla kan ta med sig lite och bjuda varandra. Vuxna kan sitta och umgås med bra översikt på de lekande barnen.

 

Efter en heldag utomhus med andra barn och i lekparker kommer barnen att somna väldigt gott på kvällen. De har då dessutom fått använda sin egen fantasi fullt ut för att hitta på lekar. Skulle man inte ha andra familjer att gå med till parken kommer många barn ändå att hitta nya vänner och leka med under dagen. Barn är fantastisk på att ta kontakt på det sättet och kommer ha riktigt roligt. Vuxna kan också hitta gemensamma nämnare i form av barnen och på så sätt knyta nya kontakter. Ge er ut i den friska luften och hitta favorit parken!