Njut av naturen i fantastiska Stockholm

Stockholm är en fantastisk stad att upptäcka sommartid. Trots att det är en huvudstad med många människor, mycket trafik och ett väldigt hektiskt liv så finns det många fantastiska grönområden att upptäcka. Staden bjuder på många lummiga och grönskande parker dit man kan bege sig för både gemenskap och avkoppling, allt vad man själv känner behov av.

Prova någon av alla parker som finns och njut av en härlig pickning. En äggkokare av bra kvalitet kommer koka perfekta ägg som är goda att äta som de är eller på en smörgås. Mat ute i naturen smakar alltid bättre än om man äter den hemma vid köksbordet.

Det finns parker som är enbart parker och andra som är uppbyggda runt slottet och andra fantastiska byggnader. Vilken man väljer att besöka kan bero på humöret som man för dagen är på eller om man redan hunnit med och få en favorit.

På internet går det att läsa om de olika parkernas betyg och utbud vilket gör det betydligt lättare att välja vad som lockar. Kanske avgörande är om man har barn med sig eller tänker ge sig ut själv och njuta av en bok i skuggan av ett träd.