Upptäck Stockholm till fots

Felet som många gör när de besöker en storstad är att endast kolla hur tunnelbanesystemet eller bussarna går. Men faktum är att du kommer se så mycket mer om du istället går de flesta sträckorna i största möjliga mån. Framförallt Stockholm är en väldigt pittoresk stad med många lite gömda gatuhörn som bjuder på allting från mysiga restauranger till butiker. Dessutom kan du i Stockholm hitta några fantastiska spahotell i Sverige, som du absolut måste besöka när du befinner dig i huvudstaden.

Fördelar med att promenera i Stockholm

När man åker tunnelbana eller buss så inser man inte alltid hur nära allting faktiskt är i Stockholms centrala delar. I många fall kan du faktiskt spara tid på att promenera istället för att ta tunnelbanan. Du slipper ge dig ner i tunnelbanans myller, klura ut vilken linje som du ska ta för att hamna rätt och kanske du ändå inte hamnar särskilt nära det ställe som du har som slutmål.

En annan stor fördel är såklart de pengar som du kommer spara. Att ta tunnelbanan för korta resor kan bli ganska kostsamt. Så kika istället hur långt det tar att promenera och du kan även hålla dig mer aktiv.

Hitta nya favoritplatser att besöka

Det är alltid så att man upptäcker sina nya favoritplatser när man minst anar det. Det kan vara en felsväng eller när man är lite vilsen. Men för att du ska hitta gathörn som du aldrig tidigare besökt, är promenader perfekt. Hitta ditt nya favorithak idag!