Stockholms skärgård

Hur många öar finns det egentligen i Stockholms skärgård? Det brukar sägas att det finns en bit över 24 000 koppar och skär i Stockholm. Här finns det både bofasta människor, ställen med stugor och områden som är helt obebyggd.

Har man möjlighet är det en riktig naturupplevelse att glida runt i en båt och se hur vackert det är sommartid. Fixa något gott att äta med produkter från https://www.kitchentime.se/ och var ute en hel dag och bli fascinerad. Det går att hitta små enskilda badvikar där man för en stund kan glömma storstadens hektiska liv och man kan bara vara i nuet.

När man är ute på det sättet i Stockholm är det lätt och glömma att det är en stor stad man befinner sig i, eftersom att det är helt annorlunda än de centrala delarna. Här går går det att sola, bada och bara njuta av en tyst stund tillsammans med naturen. Önskar man finns möjlighet att fiska och se söta sälar. En helt annan värld som finns bara ett kort stycke utanför den centrala delen. Hyr eller låna en båt och förbered er på att verkligen bli riktigt överraskad över stadens utbud!