Saker att göra i Stockholm

Stockholm är en stad där det finns mycket att göra. I och med att det är Sveriges största stad, inte minst huvudstaden, finns det också ett brett utbud av flera olika områden och kategorier med saker att både se, göra och uppleva. Du kan gå ut och äta, du kan shoppa, du kan njuta av kultur och historia, du kan ta en drink i en bar, besöka nöjesparker, glo på folk, motionera, och så vidare. Du kan helt enkelt göra nästan allt i Stockholm – staden är nästan lika välfylld som en annons full med klicka här-erbjudanden.

Äta i Stockholmhttps

Oavsett om du vill äta lite lyxigare mat eller är sugen på en hamburgare för tio kronor kan du hitta det i Stockholm. Det bästa är att du kan hitta båda typerna av mat i ett och samma område. Där du hittar en lyxrestaurang kan du också hitta en McDonalds eller annan restaurang i samma “klass”.

Sevärdheter i Stockholm

Du har Dramaten, Fotografiska Museet, Avicii Arena, Vasamuseet, Gamla Stan, ABBA The Museum och mycket mer som du kan se på och uppleva i staden. Ett plus i kanten för Stockholm är att det finns någonting för alla åldrar. Barnen kan leka och utforska olika djur på Skansen och de vuxna kan gå runt i Stockholm och se de fantastiska byggnaderna.

Ha kul i Stockholm

Någon som är svårt att missa i Stockholm är Gröna Lund. Där kan du låta barnet i dig få leva ut med att spela spel, åka karuseller och skratta tills du får ont i magen. Självklart finns det även andra saker att göra för att ha kul. Listan med roliga saker att göra i Stockholm kan göras lång.