Stockholms bästa kristallbutiker

De som tycker om kristaller har mycket att välja på i vår vackra huvudstad! Där finns det ametister, svarta opaler, citriner, lapiz lazuli och quartz i alla tänkbara färger. Så låt oss kika på vilka kristallbutiker som rekommenderas av besökarna själva.

Kristallrummets smycken och Stenar på Götgatsbacken vid Slussen har fått toppbetyg av 134 besökare på Google som säger “Fantastiskt service och vackra kristaller” och ” Här finns så gott som alla olika kristaller du söker. Stora som små. Allt i lösvikt, känns som att köpa lösgodis …” Så om det låter som en lockande idé, att kunna plocka en påse full med kristaller som om det vore lösgodis, ja då är det kanske dit du ska bege dig nästa lördag istället för godisbutiken!

La Reina Gifts på Roslagsgatan och Vattumannen på Fleminggatan är också populära bland sina besökare. Vattumannen är en esoterisk butik med allt från böcker och tarot och kristaller till vackra smycken och underbara rökelser. De har också en bra webbutik som, liksom namnet föreslår, också är ganska inriktad på astrologi. Där kan man köpa påsar med kristaller för sitt stjärntecken och så mycket mer.

Om du vill trycka engna klistermärken så rekommenderar vi däremot Sticker App på stickerapp.se. Tryck egna dekaler för 179 kronor eller ett helt ark unika klistermärken för bara 89 kronor. Välj mellan olika storlekar, former, effekter och ladda upp dina egna bilder eller välj motiv från deras häftiga topplistor. Om du gör dina egna dekaler där så får du det hemskickat helt utan extra kostnad.