En sommardag i Stockholm

Många kanske förknippar Stockholm allra mest för sin kultur och rika utbud av butiker och restauranger. Men faktum är att Stockholm också är en fantastisk sommarstad som har en hel del fina badplatser, spännande natur och aktiviteter som man kan styra upp dagarna med. Det spelar ingen roll vilka intressen du har eller hur ditt resesällskap ser ut, Stockholm har helt enkelt någonting att erbjuda alla och vi listar här våra favoriter för att du ska kunna planera din utflykt bättre!

Fina badplatser

Stockholms Skärgård är ett väldigt populärt och fint tillhåll, framförallt när vädret är varmt och solen står högt på himlen. Med mängder av vackra badplatser så är Stockholm ett utmärkt resmål om man behöver svalka sig med ett härligt dopp i havet. Vi vill särskilt slå ett slag för Brunnsvikens Strandbad, Stora Flaten och Långholmens Klippbad. Men beroende på vilken typ av terräng du uppskattar så garanterar vi att du kan hitta ett perfekt val för dig.

Hitta en fin uteservering

Med ett stort utbud av restauranger så har du såklart också väldigt många fina uteserveringar att välja mellan. Så istället för att packa med dig matsäck för dagen, kanske du kan unna dig en glass eller varmrätt i solen på ditt favoritställe eller testa på något helt nytt. I Stockholm hittar du någonting som passar allas smaklökar!

Vill du ha en något mer aktiv dag så kan du testa på vandring, en promenad i storstaden eller kanske en paddeltur i skärgården som du sent ska glömma. Detta är bara några saker som vi rekommenderar att du upplever nästa gång du är i Stockholm på sommaren.