Unika idéer för en unik helg

Hotellbranschen är en ständigt skiftande bransch som alltid bjuder på nya fina upplevelser. Det kan vara kul att testa något nytt då och då och ta en helg på hotell för att komma ifrån vardagsrytmen. Bara för att man bor i Stockholm betyder det inte att man måste välja ett hotell i någon annan stad. Varför inte testa ett av de häftigaste hotell i huvudstaden istället? Tänk vad enkelt det vore att packa en liten helgväska, gå ut på nätet och göra en snabb reservation och sedan är helgen planerad. Superenkelt, kul och garanterat en rolig överraskning för din partner.

Det finns ett riktigt snyggt lägenhetshotell i Stockholm som heter At Six, där man kan hyra en lägenhet över en helg och njuta av god mat och dryck, delta i evenemang om man vill det eller bara ta en avslappnad kväll i baren med sin älskade. Konceptet är lyxigt och elegant, vilket är genomgående för de flesta lägenhetshotellen. Eftersom man har sitt eget kök kan man till och med bjuda över några vänner på middag och dela den unika upplevelsen med nära och kära. Kul och annorlunda! Annars kan man använda köket för att ha en mysig frukost för sig själva och då kan man dessutom sova hur länge man vill.

Vi vet hur svårt det kan vara att planera in en museum vistelse även om man bor i Stockholm. Oavsett vilken stad man bor i så tenderar man att förbise stadens kulturliv, så kom ihåg att boka in en tur till ert favoritmuseum också.