Vad du kan göra på besök i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad. Det är nog inte många som har missat att besöka den här magnifika staden. Men vad finns det egentligen att göra här i staden?

Boende vid besök i Stockholm?

När man besöker Stockholm räcker det inte att vara där bara en dag. På den korta studen hinner man inte uppleva eller se speciellt mycket. Det kan vara bra att redan i god tid innan besöket kolla upp olika hotel i stockholm för att finna det som verkar bäst. Det kan löna sig att jämföra dem både vad gäller priser, läge och service på hotellet.

Aktiviteter

I Stockholm finns det mycket att göra. Man kan till exempel gå på museum, ta sig ut i skärgården, träna eller bara ta det lugnt. Man kan också besöka nattklubbarna och ta en runda på stan för att träffa nya vänner.

Något för alla

När det gäller Stockholm finns det någon aktivitet för alla, det kan man inte bortse från. Här kan både unga och gamla ha roligt och det spelar ingen roll om man är intresserad av teknik, kultur eller något helt annat. Här kan hela familjen ha roligt på olika aktivitetscenter. De yngsta kan leka i leklandet, de lite äldre kan ta del av spännande experiment och det går också bra att ta en härlig promenad i gamla stan eller kanske i en av stadens parker. Om man vill ha lite mer äventyr finns det härliga äventyrsbad. För den som gillar djur finns Skansen. Även här finns det något att titta på för barn och vuxna. Det finns flera djur och vackra omgivningar från svunna tider. Barnen kan klappa getter, kaniner och mycket annat i barnens bondgård. Det finns också möjlighet att rida på ponnyer. Under sommaren kan man också besöka allsången där olika artister sjunger och underhåller besökarna på plats.